vrijdag, augustus 11, 2006

Kleine update

Ik heb vanaf vandaag een gsm, de nummer is +507 66 31 28 67
Ovedag in de week kan je mij altijd bellen tussen 14.00 en 20.00 belgische tijd, dan ben ik zeker dat ik ontvangste heb.
Ik ben vandaag ook ingeschreven op de unif, ik zit op het tweede jaa licentiaat toerisme. :p Rob in het eerste jaar, groot verschil is dat hij sport heeft en ik niet :d Ik ga het hierbij houden voor vandaagl, kleine tip, bellen via skype naar mij is echt niet duur ;)

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hallo daar,

Eindelijk een gsm nummer, dan kan ik u terug pesten :p
ge moet uw Skype naam eens doorgeven, want ik ben die vergeten...

Salukes

Frank

11/8/06 20:58  
Anonymous Anoniem said...

even een verbetering aanbrengen, ik was vergeten dat je met skype ook naar nummers kunt bellen, en dan heb ik je skype naam niet nodig he;)

Frank

12/8/06 11:35  
Anonymous Anoniem said...

Kan je ook SMS ontvangen? En kost jou dat dan centjes?

12/8/06 18:18  
Anonymous Anoniem said...

jii adriaan, stan hier.
Ik ben (denk ik) nog niet ingeschreven hier in de unif. Afs heeft me al gebelt vo wa ik ga doen enzo en ze gingen mij terugbelle, ma da ze ni belle ga ik maandag gewoon gaan me moeder ga mee, gelukkig want versta gene zak van die richtinge enzo. Kga ook tourisme doen, kdenk eerst tot december 1e jaar en dan na het 2e na de vakantie hiere.
Kvind hier echt al zalig, gistere in colon geweestm ook mooie streek.
Die van afs zei ook da tourisme alleen ni genoeg uren heeft ofzo en de afs studente iets moeste bij doen ofzo dak het just heb verstaan, ma wij krijge dan iets meer spaans dak da ook juist heb verstaan....... wss allemaal fout ma ik doe men best. Vanaf maandag studere du veel tijd, dan ga ik beginne me wa spaans te blokke, ale spellekes enzo doen.

grtz uit la chorrera va Estan

12/8/06 21:08  

Een reactie posten

<< Home